» ÜVEGKÉPEK
ÜVEGKÉPEK

ÜVEGKÉPEK

Modernizálni szeretné nappaliát, esetleg új otthonba költözik és egy olyan modern képet keres, amely tökéletesen beleilleszkedne az új helyre? Minden látogatót meghódít a modern üvegre nyomtatott kép. A képeknek gyönyörűen fényes a felülete. A kép falra rögzítését az általunk (csomagolás része) felfüggesztő szerelvénnyel lehet, vagy egyenesen a falra, csempére  is lehet ragasztani - ez akkor ajánlatos, amennyiben úgy döntenek, hogy az üvegkép az új konyhája  esetleg fürdőszobája falait fogja.

Az üvegképeink 4mm vastagságú üveglapból vannak gyártva a  hátsó részére van nyomtatva a motívum és ez utánna fehér réteggel van bevonva. Miután a kép széleit simára csiszoljuk, alaposan becsomagolva , eggyütt a felfüggesztő szerelvénnyel továbítjuk.

A webáruházunkban 30x30cm, 40x40cm és 100x55cm méretekben találhatja  az üvegképeinket. Amennyiben más méretet szeretne,kívánsága szerint tudjuk módosítani a méreteket. Ilyenkor, kérem, a megrendelését esetleg kérdéseit az info@modernkepek.hu email címünkre küldje

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

NDYwYTcw